TEKNİK ÖZELLİKLER | |
Makine Tipi | OMP-10 |
Kapasite | 14500-15000 ad/Sa |
Kap Ölçüleri | Min.40-Max.118 mm |
Dolum Gramajı | Min 100gr-Max 1000gr |
Hava Basıncı | 6-8 bar |
Elektrik Tüketimi | 380W -1.5 kw |
Malzemeler | 304-316 paslanmaz çelik |
MAKİNE ÖZELLİKLERİ | |
Bardak Düşürme | |
Dolum | |
Kapak Koyma | |
Yapıştırma | |
Tarih Atma | |
Bardak Çıkış | |
SEÇENEKLER | |
Kabin | |
Hepafiltre | |
Inkjet | |
Doldurma Sistemi - Servo Motor- Flowmetre- Pnömatik | |
Otomatik CIP Sistemi | |
UV lamba-bardak ve kapaklar için | |
Çoklu kap değişim özelliği |
MAKİNEMİZİN KULLANIM ALANLARI
Ayran, Yoğurt, Meyveli Yoğurt, Su Süt, Krema, Krem peynir, Meyve Suları, Peynir, Bal, Jel, Puding, Marmelat, Margarin, Tereyağı gibi ürünlerin ambalaja doldurulup kullanılmaktadır.
ÇALIŞMA PRENSİBİ
Makinemiz motor ve redüktöre bağlı olarak hareketini mekanik şanzumandan alır ve üstünde bulunan döner tablayı çevirir. İlk olarak bardak düşürme magazininden, bardaklar döner tablada bulunan yuvalara düşer, döner tabla bardakları dolum istasyonuna taşır. Kap Dolum ve Kapama Makinemiz; dolum yapmadan önce bardakların tam olduğunu bilmelidir bunun için her yuvayı gören bir sensör vardır eğer eksik varsa o nozzle dolum yapmayacaktır. Daha sonra dolumu yapılan bardaklar üst alüminyum folyo koyma/kapak koyma istasyonuna ulaşır burada hazır alüminyum folyoları bardakların üzerine yerleştirir ve daha sonra döner tabla bardakları yapıştırma istasyonuna taşır. Bu istasyonda sıcaklık ve zaman ayarı yapılarak yapıştırma işlemi uygulanır. Yapıştırma işlemi yapılan bardakların sonraki istasyonda tarih bilgisi atılır ve konveyörde toplanmak üzere bir sonraki bardak toplama istasyonuna taşınırlar sonra burada piston vasıtasıyla bardaklar konveyör hizasına çıkarılır ve başka bir piston ile bant sistemin üzerine taşınırlar. Personel bant sisteminde ki ürünleri el ile toplayıp viyollere dizebilir.
İkitelli OSB.Sinpaş İş Modern I Blok No: 36 Başakşehir İSTANBUL Tel: +90 212 549 11 48
www.onderlermakine.com.tr
info@onderlermakine.com.tr